feb. 09 2016

F.Guirado

Trash Trek 2016 – LEGO Balaguer (Ajuntament de Balaguer)

Posted at 8:59 under General

balaguer_1Automatització de la recollida de residus a les ciutats.

Cada dia es genera una quantitat immensa de brutícia a les ciutats que acaben als contenidors. Tot i així molts cops els contenidors arriben a la seva màxima capacitat i es tarden dies a fer efectiva la seva recollida, això provoca que la brossa s’acumuli a l’exterior del contenidor malmetent la via pública. Per altra banda, també ocorre que molts cops el sistema de recollida recull la brossa als contenidors quan no estan a la màxima capacitat, fent que el sistema en general no sigui òptim. Proposem crear un sistema que permeti monitoritzar la capacitat actual dels contenidors per tal que aquesta sigui el més eficaç possible!

Share

No responses yet
Comments are closed at this time.