feb. 08 2016

F.Guirado

Trash Trek 2016 – Lego-Nosa Llado-Green (Ins. Josep Lladonosa, Lleida)

Posted at 11:00 under General

IMG_20160203_121354

Hi ara que faig amb el mòbil?

El nostre projecte Trash Trek tracta sobre el reciclatge d’aparells electrònics i en particular en el reciclatge de telèfons mòbils, ens hem inclinat per aquest tema perquè ens afecta a tots. Avui en dia gairebé tothom utilitza aquest aparell i gairebé ningú sap com reciclar-lo o reutilitzar-lo correctament. Hem realitzat un estudi de l’impacte mediambiental que suposa l’ús dels aparells electrònics, la difícil gestió del reciclatge i de les greus conseqüències per el medi ambient que suposa el no reciclar o reciclar incorrectament alguns dels components més perjudicials que contenen.

Share

No responses yet
Comments are closed at this time.