nov. 13 2015

F.Guirado

Reunió d’experts FLL Lleida 2015: Trash Trek, buscar noves formes de gestionar els residus

Posted at 13:42 under General

El dimarts 24 de novembre, a les 18:30 h a l’Auditori de l’edifici Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera/Biblioteca del Campus de Cappont (Juame II, 67) l’Escola Politècnica Superior organitza, en el marc de la competició FIRTS LEGO League, una trobada amb experts amb l’objectiu principal que els ponents donin el seu punt de vista professional sobre el repte d’aquesta edició: Trash Trek, buscar noves formes de gestionar els residus

L’objectiu principal d’aquesta trobada és que els ponents donin el seu punt de vista professional sobre la gestió dels residus, de forma que pugui ser útil als vostres equips per acabar de concretar el tema del projecte científic. I per aquells equips que ja l’han decidit i ho tenen clar, donar-els-hi l’oportunitat de que presentin la seva proposta a algú amb coneixement del tema i la valori.

En aquesta edició em buscat experts de l’àmbit de les institucions públiques i de l’empresa privada.

Els ponents convidats són:

  • Ester Fanlo: Regidoria de Medi ambient de la Paeria. Encarregada de la coordinació, planificació i gestió de les polítiques municipals en matèria de medi ambient i sostenibilitat,la neteja viària i la recollida i eliminació d’escombraries.
  • Wifre Gasto: Gerent de la empresa Ilnet. Empresa encarregada a Lleida de la recollida i gestió de residus.
  • Daniel de la Fuente: Responsable de desenvolupament de nous productes a l’empresa de Ros Roca, especialitzada al disseny i fabricació d’equipament per a la gestió i recollida de residus
  • Joan Ibarz: Tècnic de Residus del Consell Comarcal de Segrià, per a la gestió mancomunada dels residus municipals.

De ben segur que els que ens explicaran serà molt interessant i de molt valor.

Per tal d’organitzar de forma adequada aquesta activitat us preguem que confirmeu l’assistència i el nombre aproximat d’acompanyants en aquest mateix correu electrònic (direccio@eps.udl.cat).

Data: Dimarts 24 de novembre
Hora: 18h30
Lloc: Sala d’actes de l’edifici Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera, Biblioteca del Campus de Cappont

Share

No responses yet
Comments are closed at this time.